İSTANBUL / PENDİK - Ali Yakup Cenkçiler Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Veli Akademileri Projelerini okulumuzda uyguluyoruz. İkinci veli seminerimiz 'Ebeveyn Tutumları - Pozitif Disiplin Nasıl  Sağlanır' konu başlığı ile  Okul Psikolojik Danışmanı Ebru Lüleci  tarafından gerçekleştirildi. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programımızı  okulumuz öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşmiştir.  Programın yapımında emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan bedenen ayrılışının 85. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.

Atatürk'ün ilke ve inkılaplarıyla aydınlanmış Türkiye, ulusumuzun ortak mirasıdır. Onun adını yaşatmak ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için birlikte çalışmaya devam edelim.

Kas

Veli Akdemileri Projesini okulumuzda uyguluyoruz. İlk veli seminerimiz 'Çocuklarda Özgüven ve Sorumluluk Geliştirme' konu başlığı ile İHL Meslek Dersleri öğretmenimiz Fatma Nur Bozkaya tarafından gerçekleştirilmiştir. Öğretmenimize emeği için teşekkür ederiz. Katılım gösgösteren tüm velilerimize de teşekkür ederiz.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET'İN 100. YIL DÖNÜMÜ OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI.

Cumhuriyetin 100. yılına özel yapılan slogan yarışmamızda ilk 3 dereceye giren öğrencilerimize ödülleri teslim edildi.

Öğrencilerimiz coşku ile şiirlerini okudu ve konuşmalarını yaptılar.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Asiye Dereköy'ün katkıları ile 10. sınıf öğrencilerimiz orotoryo gösterisi yaptı.

Cumhuriyet'in 100. yılı anısına okulumuzda taş boyama, ahşap boyama, karakalem ve Ebru sanatı uygulamaları yapıldı. Öğrencilerimiz farklı etkinliklerle güzel zaman geçirdiler.

Profesyonel sporcular tarafından karate gösterisi yapıldı.

Çeşitli yarışmalar düzenlendi ve öğrencilerimiz doyasıya eğlendi.

Hep birlikte böyle bir güne tanıklık etmenin heyecanını ve mutluluğunu paylaştık. İçimizdeki minnet duygusu hiç bitmeyecek. SEN DAHA NİCE NİCE YILLAR ÇOK YAŞA CUMHURİYET!!

Kas

12. Sınıf öğrencilerimiz Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Kampı Gezisine katıldılar.

Ekm

Adres Spor Akademisi tarafından okulumuzda 8. sınıf öğrencilerine yönelik Spor Liseleri hakkında  tanıtım yapıldı. Spor Liseleri sınavlarına hazırlık ve Spor Liseleri Giriş Sınavı süreci hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Ekm

VSM Akademi tarafından okulumuzda 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik Besyo ( Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu) tanıtımı yapıldı. Besyo sınavlarına hazırlık ve sınav süreci hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Ekm

Cumhuriyet'in 100. yaşına özel olarak okul panolarımız süslenmiştir.

Ekm

Öğrencilerimizin namaz konusuna yönelik bakış açısını zenginleştirecek, namazın bireysel, sosyal ve toplumsal yönlerini fark etmesini ve manevi huzuru tecrübe etmesini sağlamak amacıyla okulumuzda gönüllülük esasına göre katılım gösterebilecekleri "Vakti Kuşanmak" çalışmamız kapsamında öğrencilerimizle kahvaltı etkinliği yapıldı.

Ekm

İstanbul Veli Akademileri; İstanbul'daki resmî okullarda (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, ortaöğretim, özel eğitim) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik okul-veli arasında iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle velileri bilinçlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla hazırlanan okul merkezli veli eğitim projesidir.

Ekm

Ali Yakup Cenkçiler İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu olarak okulumuzda 3 gün süren kermes etkinliği gerçekleştirdik. Katılım gösteren tüm velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Ortaokul ve Lise kademesinden öğrencilerimiz ile Pendik 8. Kitap Fuarını ziyaret ettik. Katılan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz öğretmenleri Hülya ÇİLEK, Emine ARSLAN, Fatma Nur BOZKAYA, Hüseyin KAPUKAYA ve öğrencilerimizin işbirliği ile hazırlanan Mevlid Kandili Programımızı gerçekleştirdik.

Programımızda Kuran-ı Kerim Tilaveti, öğretmenlerimizden Hülya Çilek'in günün anlam ve önemine ithafen konuşmaları, video gösterimi, Öğrencilerimizin orotoryo performansı, şiir dinletisi ve okul korosunun ilahi dinletisi yer almaktadır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Değerli velilerimiz öğretmen-veli görüşme saatlerine göre görüşme yapabilirsiniz.