İSTANBUL / PENDİK - Ali Yakup Cenkçiler Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Veli Akademileri projesi kapsamında 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı' Konulu seminerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Erkut Usta tarafından gerçekleştirilmiştir. Ardından Okul Psikolojik Danışmanı Ebru Lüleci tarafından 'Akran Zorbalığı' konulu veli semineri yapılmıştır. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

May

Ben Okuyorum İstanbul Okuyor projesi  nisan ayı etkinlikleri kapsamında; her akşam 21.00-21.30 saatleri arasında veli, öğretmen,öğrenci işbirliği ile okuma saatleri yapıldı, etkinlik için öğrenciler tarafından afiş tasarlandı, "İlçemdeki Kütüphaneleri Geziyorum" etkinliği yapıldı. Projeye tüm öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile destek verildi.

May

Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun. Okulumuzda 23 Nisan'ı coşku ile kutladık.

May

Okulumuzda kütüphane haftasını kutlama ve öğrencilerimizde kitap okuma bilinci oluşturma amacıyla okul bahçesinde kitap okuma etkinliği yapılmıştır.

Kişisel Veri Nedir?

Kişisel veri, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade etmektedir. Bu bağlamda sadece bireyin adı, soyadı, doğum tarihi ve doğum yeri gibi onun kesin teşhisini sağlayan bilgiler değil, aynı zamanda kişinin fiziki, ailevi, ekonomik, sosyal ve sair özelliklerine ilişkin bilgiler de kişisel veridir. Bir kişinin belirli veya belirlenebilir olması, mevcut verilerin herhangi bir şekilde bir gerçek kişiyle ilişkilendirilmesi suretiyle, o kişinin tanımlanabilir hale getirilmesini ifade eder. Yani verilerin; kişinin fiziksel, ekonomik, kültürel, sosyal veya psikolojik kimliğini ifade eden somut bir içerik taşıması veya kimlik, vergi, sigorta numarası gibi herhangi bir kayıtla ilişkilendirilmesi sonucunda kişinin belirlenmesini sağlayan tüm halleri kapsar. İsim, telefon numarası, motorlu taşıt plakası, sosyal güvenlik numarası, pasaport numarası, özgeçmiş, resim, görüntü ve ses kayıtları, parmak izleri, genetik bilgiler gibi veriler dolaylı da olsa kişiyi belirlenebilir kılabilme özellikleri nedeniyle kişisel verilerdir.

Kişisel Veri, Kişisel Verilerin İşlenmesi, Veri Sahibi, Kişisel Verilerin Korunması hakkında ve daha fazla bilgi edinmek için https://www.kvkk.gov.tr/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Nis

Okulumuzda kütüphane haftasını kutlama ve öğrencilerimizde kitap okuma bilinci oluşturma amacıyla çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

Nis

Mart ayı örnek öğrencilerine ve ayın temiz sınıfı seçilen sınıflara hediyeleri törende takdim edildi.

Nis

Ali Yakup Cenkçiler A.İ.H.L. Pihmed teşkilatı ve Pendik Belediyesi işbirliğiyle okulumuz öğretmenlerinin ve öğrencilerinin katılımı ile iftarımızı gerçekleştirdik.

Nis

Çanakkale Zaferi; vatan topraklarını korumak için şahlanan Türk ulusunun muhteşem bir destanıdır.

Son şafak, son dua! Dönmeyi düşünmediler bile... Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun.

Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyoruz.

Nis

Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu, Milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşının kabul edildiği tarih olan 12 Mart gününü okulumuzda kutlaık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan ayında camilerde mukabele okunması, Peygamberimiz ve Ashabı ile İslam büyüklerinin hayatlarından alınmış güzel bir ibadetdir. Okulumuzda her gün 1 ders saati sürecek olan mukabele okumaları başlamıştır.  Rabbim Tüm islam Alemine Ramazan Ayını hakkı ile değerlendirmeyi nasip etsin.

Mrt

Sevginle, huzurunla, muhabbetinle, yardımlaşmanla, terbiyenle, komşuluğunla,akrabalığınla, teravihinle, mukabelenle, sahurunla, bereketinle, unuttuklarımızı bize hatırlatmanla HOŞGELDİN ON BİR AYIN SULTANI.

Amacımız Ramazan ayını karşılamanın ruhunu, coşkusunu öğrencilerimizle birlikte yaşamak ve Ramazan ayını öğrencilerimizin kalbine, ruhuna yerleştirebilmektir. Okulumuz ramazan ayının gelişini kutlamak amacıyla süslenmiştir.

Mrt

Veli Akademileri projesi kapsamında 'Çocuklarda Duygusal Farkındalık ve Duygu Düzenleme Becerileri' Konulu seminerimiz Felsefe Öğretmenimiz Tuğba Yılmaz tarafından gerçekleştirilmiştir.  Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Pendik ilçesinde bulunan ortaokul ve liseler arası  okul başkanları ile yapılan  bowling turnuvasına katıldık. 8/A sınıfından İbrahim Yıldırımer'i ve 12/B sınıfından Furkan Acar'ı tebrik ediyoruz.

kulumuzda Berat Kandili  Münasebetiyle Program Düzenlendi

Okulumuz konferans salonununda düzenlenen Berat Kandili Programı öğrencilerimizin Kuran tilavetiyle başlayıp  konuşma ,ilahiler, sinevizyon ve  şiirleri ile devam etti.  Berat Kandili ile ilgili öğrencilerimize bilgiler verilip yine Kuran tilaveti ile programımız sonlandırılmıştır.Emeği geçen idaremize, personellerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.